Vidamsag.com

2012. Június 2., Szombat

Elkészült a vidamsag.com gyermek- és felnőttszórakoztató team hivatalos weboldala, melyen kicsik és nagyok egyaránt kedvükre válogathatnak a fantasztikus kínálatból! Sőt akár azonnal meg is rendelhetik az egyedileg összeállított élményeiket!

Hivatalosan is elindult a lukacskonyveles.hu!

2012. Április 2., Hétfő

Elkészült a Lukács Könyvelő és Könyvvizsgáló iroda hivatalos weboldala, melyen minden hasznos információt megtudhatnak a látogatók a cégről. Sőt akár árajánlatot is kérhetnek!

Elérhető Dr. Kalóczkai Andrea oldala

2012. Február 22., Szerda

Elkészült Dr. Kalóczkai Andrea ideg- és lélekgyógyász oldala, amely segítséget nyújthat Önnek, ha idegi vagy lelki problémákkal küzd.

Beta változatban az Előtanulmányi Rend

2010. Szeptember 20., Hétfő

Tesztelésre vár az Előtanulmányi Rend...

Elkészült végre és beta változatba került az előtanulményi rend. A tervezett tesztelési fázis 6 hónap. Remélhetőleg a következő fél év fejlesztéseivel végleges változatba léphet az oldal. Egyenlőre a BME két szakja lesz elérhető az oldalon. Minden kedves érdeklődőnek sikeres tesztelést.

Ugrás az előtanulmányi rendhez.

Előtanulmányi rend

2010. Június 18., Péntek

Hamarosan "beta" állapotba kerül az előtanulmányi rend...

Az Előtanulmányi Rend alkalmazásunk az egyetemi illetve főiskolai hallgatók életét hivatott megkönnyíteni. Folyamatosan nyomonkövethető benne például a tárgyak teljesítettsége illetve az elvégzett kreditek, továbbá a mérföldköveknek köszönhetően egy egyszerű és átlátható felületen tekinthetjük meg mi hiányzik például a szakirány választáshoz vagy a diploma megszerzéséhez. Emellett még természetesen rengeteg funkciót tartalmaz majd a rendszer, de ezek legyenek inkább meglepétsek.

Hamarosan indulunk...

Fejlesztés alatt

2010. Június 13., Vasárnap

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, reményeink szerint a nyári szezon végére elindul, teljes tartalommal és különleges alkalmazásokkal. Addig is kitartás és mindenkinek szép nyarat!

Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll, reményeink szerint a nyári szezon végére elindul, teljes tartalommal és különleges alkalmazásokkal. Addig is kitartás és mindenkinek szép nyarat!